gy

let's get connected

Wednesday, January 26, 2011

Invitation to Nuffnang Premier Screening - Burlesque..



tadi lepas mkn tghari,bukak2 emel je dpt emel dari Nuffnang dgn tajuk di atas..

wah!!!
betul ke ni?macam tak percaya je...
kalau korg ikutlah blog aku ni n ada terbaca pasal post aku 1st time join contest Nuffnang mesti korg dah sedia maklum...

Apa?tak baca?

hee..takpe2,aku phm..siapalah aku ini dan apalah sgt blog aku ni..tp kalau korg nak baca hehehe...
bolehlah tekan sini..

okay2..continue balik story tadi...
bila dpt emel tu..aku pun baca...
betul ke aku menang ni?
ataupun just invitation tp still kene bayar..ngee..
(kesian kan aku ni...jakun beb!)

mana tak jakun!ni 1st try tau!
tetiba menang..apa perasan kau?ngeh2...
berkali2 aku meneliti emel tu..try search balik contest tu kt page Nuffnang..nak baca baliklah apa yg aku tulis..sbb aku pun tak ingat..hee..
tak jmpa..agaknyer diorg dh remove kot since contest dh tamat..

tak puas ati gak..last2 aku send emel kat Nuffnang (ni 2nd emel aku hantar kt Nuffnang) tanya betul ke aku menang..
heee..yer2..aku tau betapa sengalyer aku..dan aku tau aku hanya dpt 2 keping tiket tayangan premier je..bukannya kete sebijik ke..rumah banglo ke...tp aku tetap nk kepoci satu kampung!hahaha...

Nuffnang pn reply -> If you've received the email then yes, of course you've won it :)

so sahih lagi benar aku dpt tiket percuma ke tayangan premier Burlesque lakonan Cher n Christina Aguilera tuh!


Date : 7 February 2011 (Monday)
Time : 9.00pm
Venue : GSC Mid Valley


persoalannyer sekarang..siapa nk ikut aku??ha..cepat jawab!  nak bawak siapa ni????huhuhu...

apa2 hal pun layan trailer dulu..



nota kaki: sayangnya aku tak ingat apa yang aku hantar haritu..

4 comments:

farizawr said...

wowweeee! lucky.. kekekeke~

nurnuha said...

fiefa! i want to follow! hehehe

fiefamohdali said...

wee!ej!mmg lucky!hehehe..excited!

fiefamohdali said...

nuha babe!offer tiket dh di tutup..hehehe..tp kalau kwn aku xjadi..aku crk ko er..

LinkWithin

Related Posts with Thumbnails