gy

let's get connected

Tuesday, January 25, 2011

argh!!!dh kemaruk contest like2 laks..


agak2 boleh market tak gmbr ni??hehehe...
yer2..org dlm gmbr tu takdelah cantik mana pn..
biasa2 je...kurniaan Allah..

tapi aku suka giler2 gmbr ni!
kenapa?bnyk sebabnyer..
antaranyer:

1. ni 1st time aku wat aksi flying kiss yg aku rasa muka aku nmpk cantik..(yer!aku perasan sendirian..hehehe..takpelah,sesekali perasan takpe..jgn lgsng tak sedar diri!)

2.aku suka combination colours yg ada..

3.tak arif sgt psl photography..tp rasanyer lighting,shadow sume perfect!sbb tu gmbr ni nmpk cantik!

maka dengan itu..aku pun dh terjebak dgn contest dalam FB..
alah..contest yg perlu Like utk vote tu..hehehe...

so ini 1st time aku join contest sebegini..so would appreciate sgt if korg boleh support aku...

utk melayakkan aku di senarai pendekkan utk top 25, tolonglah like gmbr ini yer..

caranyer mudah saje...cuma
 klik sini ->  http://www.facebook.com/AnnasEaskeyPhotography utk like fan page photographer ni yer...

lepas tu korg cariklah gmbr spt gmbr di atas dan LIKE di situ...jgnlah pulak tersalah like..hehehe..

apa faedahnyer korg tolong like?

hehehe...hanya Tuhan dpt membalas jasa korg dlm membantu merealisasikan impian aku!
please guys!support sy yer..
thanks in advance!


nota kaki: disbbkn aku dh kemaruk contest2 cengginih..tgh nk carik lagi gmbr yg leh market utk another contest yg aku rasa berbaloi..=)

2 comments:

MIZZ JAJA said...

awk sgt cntik..i l0ike!

fiefamohdali said...

thanks jaja!biasa2 aje..=)

LinkWithin

Related Posts with Thumbnails