gy

let's get connected

Tuesday, January 4, 2011

bahan ujikaji - mekap =P

020111..aku mengofferkan wajahku utk di jadi bahan uji kaji oleh seorg student yg sedang belajar mekap.. namanya kak Yan Khalil..sifunyer pulak kak Afra.. xsempat nk borak pnjg ngan kak Afra tp serba sedikit yg aku tau.. Kak Afra ni ex-student kak Sue Hashim yg mula2 dulu..kira senior akulah ni..hikhikhik..tp I belajar basic solekan je..nntilah, ada rezeki lebih ingt nk amik gak kelas advance. Menurut kak Afra, dia tak bnyk buat wedding tp more utk photoshoot majalah.Lg bagus kan?hehehe.. erm..kalau nk tau lbh lanjut psl kak Afra ni bolehlah tekan sini utk akaun FBnya.. utk blog kak Afra lak boleh picit sini yer..


Gambar2 ini di ambil mnggunakan kamera hp dan juga digi cam Olympus je..xde DSLR lah.. =(




me & kak Afra

Me & k. yan..

apa yg aku suka tntg hasil solekan ni..muka nmpk flawless sangat!cantik..
ni yang rasa nk melabur amik kelas bridal make up lak ni..
hurm..murahkanlah rezeki aku utk aku melabur..

nota kaki: nnti upload pic gmbr lagik yer!

3 comments:

EB said...

Assalamualaikum
Da follow kamu...

fiefamohdali said...

thank u EB..hurm..follo u back!hehehe..nnti leh lah main snap2 =)

Gee Are said...

salammm....dah follow aw...follow kita blik k... :)

LinkWithin

Related Posts with Thumbnails