gy

let's get connected

Friday, March 4, 2011

Sehari Bersama Siti Murni

Siapa Siti Murni Abdul Aziz ni?



Tetttttttttttt!!!!!!!!!!!!!!!

kalau tanya aku 2,3 minggu yang lepas pun aku tak tau nak jawab.. =)




Siti Murni Abdul Aziz ni sebenarnya 
wartawan Politik dan pembaca berita RTM1.
Duta dan Jurucakap tudung Bellamar.
Duta Altelia Amani
Dan pemilik empayar siti murni.


So, apa itu sehari bersama Siti Murni (SBSM)? 

program ini adalah untuk memberi pendedahan tentang asas peragaan (catwalk and posing depan camera)
melalui program ni jugak Siti Murni akan pilih yang mana dia rasa ada potensi untuk di jadikan model di bawah agensi dia. 

So, kalau korang tak terpilih masuk dalam agensi dia, 
korang still di beri peluang masuk dalam program pencarian 100 Jelitawan bersama Siti Murni
At least takdelah rasa rugi sangat kan?=)

personal view on this program?

first nak komen -> siti murni ni tersangatlah sweet orangnya! sangat soft spoken and sangat humble!kecik je orangnyer...umur pun muda lagi..baru 24 tahun..lagi muda dari I, U!huhuhu...

2nd nak komen -> dari segi sesi kenal-kenalan...best!just korang kene sporting and enjoy the moments! jangan sombong and janganlah masam-masam muka. Photografer yang attend event ni pun best2 and sporting..so takde hal lah!

3rd nak komen -> pasal venue tempat tu..oh!panas giler!berpeluh2 eden..nape tak pasang air-cond?after photoshoot baru pasang air-cond..

4th nak komen -> makanan sedap! and perut kenyang!

5th nak komen -> harapnyer Uni tak marah ya saya komen negatif sket. =)
rasanya sijil tu kena upgrade sket..hehehe..

6th nak komen -> mungkin perlu banyakkan sket pemilihan model bawah agensi Uni sbb rasa macam yang datang ramai tapi yang terpilih sikit je..
(oh!tak..tak..saya bukan berkecil hati saya tidak terpilih ^_^ )

Conclusion -> I enjoyed the day..
enjoy dapat kenal dgn Uni..
enjoy dapat kenalan baru..
and enjoy kenal dengan photografer-photografer baru yang sporting!


so kalau girls out there yang teringin nak rasai pengalaman yang aku rasai..
leh like fan page Uni k.. 
bnyk info lebih mendalam ada..
and kalau ada questions pun leh direct trus ngan Uni..





nak share some pictures taken from photographers.

heee...tak muat camera!


Dalam studio
Siti Murni a.k.a Uni

Sesi peragaan ^_^

^_^


Rombongan Cik kiah masuk hutan pakai baju cengginih..orang sume tengok je..


Di sebalik outdoor photoshoot

keberangkatan pulang ke studio setelah penat berposing.


Klik2 sebelum pulang!



Uni & I


Bergambar bersama 


banyak lagi gambar..tapi macam malas nak upload banyak-banyak..



3 comments:

rizaros said...

salam pkenalan.. datang dr blog abg ben:) dah follow.. nnt follow kita balik tau..maceh..
~~~>>>rizaros.blogspot.com

Gee Are said...

cm ner nak join SBSM tu?

AmirahSM said...

hebat laaa..sy nak join tp jauh kan..huu

jom like gambr sy dlm contest kak uni tu =)


https://www.facebook.com/photo.php?fbid=311333032252889&set=a.311331785586347.88107.291929504193242&type=1&permPage=1

LinkWithin

Related Posts with Thumbnails