gy

let's get connected

Friday, March 11, 2011

kalau camni mekap tebal ke?














rasa-rasanya mekap diorg ni tebal ke?
huhuu...tak tahu..
nampak macam nipis giler!
and yang paling penting nampak natural!
so natural beauty!
and not fake!

ke memang kulit diorg cantik?
walaupun muka tak cantik?hehehe..
hurm..tapi kalau tengok America's Next Top Model ada je yang kulit bermasalah..berjeragatlah apa..
tapi bila gambar keluar...
Fuhhh!marvelous and delicious babe!

editing?
itu memang dah pastilah kan!
tapi major or minor editing?
kesian kat photographer kalau nak kene edit bagai nak rak..
kalau tengok gambar-gambar kat atas ni..rasa macam minor editing je..
maybe touch up sket bagi muka nampak flawless and gebu je kot..

Argh!!!!
tak tahulah aku!
tapi seriusly teringin nak shoot camni dgn muka yang tak berapa nak tebal mekap..
so far mana-mana photoshoot yang aku penah join sume conteng muka aku tebal-tebal..

foundation taktaulah berapa inci tebalnya..
sampai kulit wajah aku dah teruk seh!
jerawat senang timbul sekarang ni!
yang paling sedih tinggalkan parut!

huwargh!!!sedihnya!
nak g buat muka selalu pun ongkosnya mana nak cekup?
kalau taknk join photoshoot,taklehlah sbb aku suka..

hurm..

hurm..

hurm...

kawen ngan dato' jom!

TEETTTTTT!!!!

2 comments:

aLya said...

bg i lah kan, pic kat atas tu suma mekap.. cuma kaler guna light..
if tahu guna kaler foundation yg betul pd muka, akn nmpk nipis, wlaupun sebnrnye tebal.
editing depends pd mekap.
if mekap dah kemas, xpyh edit lebih2..
kulit muka teruk leh cover dgn mekap je.. editing tolg sikit2.. huhuhuhu..

fiefamohdali said...

alya..mekap tu memang dah pasti..tapi rasanya diorg tak mekap tebal2 sgt.kiranya foundation tu takdelah stgh inci..hehehe...sbb penah try yg mekap kat booth cosmetic,mmg mekap tak tebal,tapi tangkap gmbr still cantik..=)

LinkWithin

Related Posts with Thumbnails