gy

let's get connected

Monday, March 14, 2011

hangat-hangat taik ayam!

apakah?mengapakah tajuk sebegitu?
nak cerita apa ni?
huhuhu..
cerita pasal program diet aku!
~ ~ weeeee...

hehehe..
nak kata hangat-hangat taik ayam,,takleh jugak!
haritu aku dah nekad dah!
memang betul2 nekad!

and memang membuahkan hasil..
turunlah 4 kilo!
\ ^_^ /

nekad tak?
nekad tak?
ngee...

camne aku buat?
senang je..ikut rutin harian aku je..
kawal makan + makan on time!
3 kali sehari tapi dinner very the light one!
kadang tak makan pun dinner..

so,sekarang what's the problem, man?
huhuhu..
sekarang rutin harian dah lari sket..
sebab sekarang hari-hari orang ajak aku kuar..
ngee..kadang-kadang orang tak ajak aku,aku yang ajak orang..hehehe..
entah!
sejak 2 menjak ni aku bosan tul dok umah..
kalau balik umah aku akan bermalas-malasan..
pastu kene bebel!

bila aku or orang ajak aku kuar, confirm g makan punya!
and yang paling bestnyer bila orang yang belanja..
hehehe..
takkan ko nak tolak rezeki kot? ^_^

jadi aku pun makan dengan suka rela dan senang hati..
kesan buruknya lagi adalah bila aku kat rumah pun aku asyik nak makan je!
sampai mak aku tegur!
haish!asyik makan je ko ni!
tetiba kuat lak ko makan ni!
(haish!jangan mak aku pikir lain sudah!hahahaha)

so sekarang,musnahlah 4 kilo yang aku berjaya usir tu!
anytime dia akan kembali semula!

huwargh!!!!

diet!diet!diet!

tapi indahnya lah dapat merasai makanan..





2 comments:

man yusoef said...

kalau leh transfer berat tu kat org lain...sya org pertama yg gembira untk menerima berat itu...hahha

fiefamohdali said...

tulah pasal!kalau leh transfer cenggituh,takdelah masalah obesiti kat dunia ni..hehehe

LinkWithin

Related Posts with Thumbnails