gy

let's get connected

Thursday, March 3, 2011

Di sebalik tabir blog..

sebenarnya dah lama dah usha blog abg ben ni..
selalu tgk bnyk bebenor updatesnyer smpi kadang tak terbaca..hehehe..
so,setelah sekian lama follow dlm diam,hari ni rasa nak ke depan sket...=)


nak join gak?di sini yer..
-> http://www.benashaari.com/2011/03/segmen-di-sebalik-tabir-blog.html








kalau orang suh citer apa yang menarik tentang diri aku..
mesti aku akan cakap..
tiada apa-apa yang menarik..
aku hanya insan biasa!
betullah kan?


tapi secara ringkasnya..
aku seorang graduate Architecture from UM skrg full time keje and part time master kat Uitm Shah Alam.
Sekarang weekend aktiviti aku adalah menjadi subjek bergerak untuk fotografer-fotografer di luar sana. Buat secara suka - suka dan untuk mencari peluang. Manalah tau kan?rezeki ada di mana -mana..
aku suka benda-benda yang ada kaitan dengan yang cantik - cantik ni..tapi aku takdelah cantik mana pun..


gambar paling menawan?
hurm...


xtaulah nak kata menawan ke tak..tapi so far..this is my feberet pic!korang sendirilah yg judge..wokey!




Jumlah follower?
Aiseh!perlu ke tanya?hehehe..23 orang je..idok ramai..


Soalan dari Benashaari


1. Jika anda tak punya blog , apakah yang akan anda lakukan di dunia maya ini ?

kalau takde, dah tentulah aku asyik berfacebooking je...
di tambah ngan surfing benda-benda yang menarik minat aku


2. Ceritakan kepentingan blog kepada anda

kepentingan?
hurm..blog aku bersifat personal. 
Lebih kepada apa yang aku rasa, pikir dan alami. So, amatlah penting!sbb kadang2 sifat manusia ni hari ini ingat,esok lusa dah lupa..
so dgn adanya blog ni,aku leh recall balik warna - warni kehidupan aku sekarang.

satu lagi kepentingan blog ini adalah...
blog ini tempat aku meluahkan rasa jiwa resah gelisah aku. 
bila feeling agak-agak tak best tu, maka adalah entry-entry yang kadang orang tak perlu baca pun..
tapi merupakan satu terapii untuk aku..=P


3. Blog feveret yang wajib singgah hari hari .. Kenapa dan mengapa ?
blog kawan saya! ni -> signature

kenapa?sebab apa yang terkandung dalam blog dia sangat menarik buat aku!
dan kerana dia jugak, aku start berblog..
tapi dulu tak reti..sekarang pun masih lembap gak!
baru - baru ni je baru nak melonjak..sbb tu 23 orang je followers i, u! =)

tapi blog lain yang mana aku follow tu..aku akan sentiasa tengok updates diorg..
tittle best,content nmpk menarik nescaya aku klik dan baca!.

okay sekian...

nota kaki:seriusly,mmg terapi dapat menulis ni. kurang sket jiwa resah gelisah aku ni..







12 comments:

apisv2 said...

salam,
mengunjungi disebalik tabir blogger;p
dtg dr blog abg ben;D

disebalik tabir apisv2

man yusoef said...

tapi skrg facebook smkin kurang menyeronokkan...hehe

cik ayin said...

selamat pagi..dtg dari belog abg ben :)

fiefamohdali said...

apisv2:tomeinyer kucing itu! =)

fiefamohdali said...

man yusoef:aah..kadang2 smpi dh taktau dh nk tgk apa..hehehe..

mrsazrul said...

singgah n follow..dari blog MR. Ben.. salam perkenalan yer.. :)

www.inikehidupanku.blogspot.com

.::~♥ღcik angkuh yg chumelsღ♥~::. said...

Semalam tak sempat singgah blog sesapa pun..
so rase macam x bagus..
okey, sekarang tengah terjah bolg u all..

bun said...

buat spotcheck dari BA

salam kenal

asyrafNAKjadiLEBIHbaik said...

salam singgah dari sebalik blog
hehe...
i follow ur blog oredy....

do visit mine
http://duniasyraftoday.blogspot.com/

♥WEIYDAWEINGWAFFA♥ said...

salam singgah dr segmen sebalik tabir abg ben.

keep it up blogging yaa !!! :)

dah foloww!!

Kalo free meh ler singgah my blog..--> mummylovers blog

rizaros said...

salam pkenalan.. datang dr blog abg ben:) dah follow.. nnt follow kita balik tau..maceh..
~~~>>>rizaros.blogspot.com

Kei Seichi said...

salam perkenalan...
datang dari belog abg ben...
happy blogging!

http://geekzster.blogspot.com/

LinkWithin

Related Posts with Thumbnails