gy

let's get connected

Saturday, March 19, 2011

::Contest Senyum Paling Ceria ::

 


Pagi sabtu yang suram ni..apa kata kita ceriakan dengan senyuman? \^_^/
hee..anjuran  cik nameeroslan. Sila klik gambar yer kawan-kawan untuk join jugak..
cepat2 tarikh tutup sampai hujung bulan ni je..31 March 2011.
So bagi sape2 yang teringin nak join tapi takde gmbr yang tengah sengih lebar,sempat g nak snap gambar satu!

Presenting gambar senyum paling ceria..

/
/
/
/
/
/
/
/
/
/
/
/
/
/
/
/
/
/
/
/


Ha!ceria tak?
 Peace!hehehe..
terus terang kata,aku jarang dan teramat susah nak tangkap gambar dengan senyuman melebar sampai nampak segala abis gigi aku.. 
sebab i segan nak tayang gigi besi i tuh!
huwawawa...

kalau ada, maknanya itu azimatlah tu..hee.. 
so maknanya gambar ni yang di snap oleh photografer Guilto Steno pun satu keajaiban!
Credit to mr photog gak!sbb berjaya shoot aku sebegini rupa..hehehe..

gambar ni masa aku join Sehari Bersama Siti Murni (SBSM)
ape Siti Murni ni?ha..kalau nak tau lebih detail leh baca kat entry aku pasal SBSM ni..l
So, kalau korang baca entry ni sure tahu kenapa aku happy sangat time ni!

  1. Seronok sebab dapat berkenalan dengan Uni sendiri yang saaaaaaaaaaangat sweet and baik!
  2. Seronok dapat networking dengan rakan-rakan model yang lain..
  3. and lastly of courselah sebab leh kenal-kenalan dengan photografer dari Mano Photography yang sangat sporting!

Maka Dengan itu, terhasillah gambar di atas..
Tak caya yang aku memang suka sorok senyuman aku?
hee..
ni ada 1 gmbr bukti yang berjaya di candid oleh photog..

ha kan..masa ni photog dok wat lawak..aku tak tahan gelak...so ala2,gadis melayu gituh,gelak tutup mulut tapi photog ni pro..berjaya meng'candid' gigi i yang cantik tu..heee..
  

time to tag 3 person..dat is:
1. cik ej (hehehe..yg ko tag aku ritu pun,aku tak sempat nak balas g..hee..)

okay!3 orang bertuah ni..cepat2!hadiah lumayan!
RM100 + hadiah misteri dari UK tau!..heee..



1 comment:

farizawr said...

waweeee.. nk join! ngahahahaha *dgn pantas selongkar hdd carik gmb sengeh*

LinkWithin

Related Posts with Thumbnails