gy

let's get connected

Friday, July 1, 2011

sape yg tak syok dapat hadiah free,weh..



Yeay!thank you Cosmopolitan sbb hadiahkan I sepasang kasut Crocs!
weewitt!!excited giler!
1st time join contest kt dalam magazine dan menang! 

Actually, niat di hati kot2 dapat menang jam tangan tu..tapi dpt kasut Crocs pun dah syukur alhamdulillah!RM200++ kot!
kalau duit sendiri memang tidaklah aku nak beli..baik aku beli heels je...

The truth is, this is the 2nd gift from Cosmo..before this, I won free makeover by Lancome but I never wrote a review on it!

Gift voucher dah lama berada di tangan, tapi adat manusialahkan..
dah last minute baru nak terhegeh- hegeh..hee..

the gift hanya untuk latest collection of Crocs that is Crocs Candy..
sebelum aku terjah store Crocs, aku terjah website dia dulu..saje nak usha2. Konon-konon macam sneak previewlah kan..
perlu ke?
 LOL!

Ingatkan aku sorg je yg excited dapat kasut free..dengan staff-staff Crocs OU pun excited gak..
beria diorg melayan kerenah aku..
wee...thanks korang!
korang memang rocks abis r!

dan akhirnya pilihan hati aku..


Tarrraaa....



feewittt!!purplelicious! perlu ke?

ye...sgt excited smpi tangkap gambar pun atas dashboard kereta..hahaha..
actually tgh tension pusing-pusing cari parking,LOL!


dan demi untuk menunjukkan ke'excited'an aku yang terlebih ini...
haruslah ke ofis bergaya dengan kasut baru kan!

dan wajiblah kan beli Cosmo lagi dan lagi...LOL!


Special thanks to:
 Cosmopolitan & of course to the  OU Crocs staffs!



nota kaki: ampunkan saya kalau 'terlebih excited' yer..=P

2 comments:

aTy _faRed~ said...

beshnyer...!!! 1st sebab terpilih tuk menang.. 2nd sebab dapat beli kasut cantik..!! [jeles nih]..heheh

fiefa mohd ali said...

hehe..thanks dear aty..apa lagi?rajin2lah join contest..leh menang sama2..hehehe..

LinkWithin

Related Posts with Thumbnails