gy

let's get connected

Wednesday, July 20, 2011

Contest shawl dan aku


Lama kot dah tak join contest blog..
ni lepas gianlah..
sbb senang je contestnyer..
hehe..

nak join jugak?
silalah klik gambar di bawah


syarat-syaratnya..
  • follow ??? <--- korang tak yah follow pun takpe,..up to you darL..
  • buat satu entry berkaitan contest ini ...link dekat yuhuu after that..
  • letak pic korang bershawl..(pakai shawl) (kalau bole yang stylo)
  • korang boleh letak seberapa banyak pic pun..
  • letak sekali banner contest dlm entry oke!!!
  • that's it.. itu je,.. mudah kan,..???!!
  • due date is 15/8/2011 ( ada masa lagi)
  • pemenang akan dinilai oleh juri dan yuhuu sendiri..not random !!
  • hadiah ???!!! berkaitan hari raya..consists of :
    • 1st prize
    • 2nd prize
    • 3rd prize
    • 3 saguhati


so apa lagik?
godeklah gambar2 dalam simpanan.


yang ni masa promosi kerja kahwin, style siti kot..ntah! =P

yang ni masa attend my friend's wedding, gaya loose 


simple style


ni pun sama..style biasa je..

yang ni taktau nak kata style apa..hehehe..arabic?ntahlah labu..

yang ni aku pggl style siput sedut..hehehe..bolehkah?

ni gaya sup bonjot laks..hahaha..

nota kaki:kalau korang perasan, byk gmbr yg diulang tayang je..kihkihkih..mostly aku amik blk dari event photoshoot yg aku join..kalau nk baca silalah klik gmbr2 yang berkenaan di sebelah kanan k..LOL!

3 comments:

yanie.yuhuu said...

dtg cni cek n3,.. so sweet ! gudLuck darL ! =)

Maya Lisa said...

ood luck sayangg ^^ best nye ade foto shoot... Nak ikot sekali lah ^^ boyehh ?

Dea said...

wahhh..vogue2 je gambar tuh..:).. goodluck!!..:)

LinkWithin

Related Posts with Thumbnails