gy

let's get connected

Wednesday, April 13, 2011

Muslimah Denim - Mie Rull's 5th Event 2011

Mie Rull 5th event this year..which means event aku yg ke berapa yer?jap nak kira..
eh2..samalah Mie Rull! ini event saya yg ke lima jgk!
kebetulan pulak!

crite sket behind the scene.
Event mmg di jadualkan stat after Zohor..
so aku sampai lebih kurang pukul 1.45ptg. xjauh pun dari rumah aku. dengan gaya pemanduan aku, tak smpi 30 minit dh smpi. (agaknya sbb tulah kot hari Isnin tu tayar kete aku pecah?hahaha..)

sampai, duduk2,sembang2..
tunggu semua sampai..pastu stat mekap.

Aku di mekap oleh Ezzah Ezaham. Mua yg spttnya mekap aku masa event Kak Afra haritu tapi masa tu takde jodoh..hehehe..
Ezzah sdg menunjukkan skil beliau =)
nak di jadikan cerita..walaupun aku antara yg terakhir start mekap,tapi aku yg terawal siap. Kira hebatlah kan Ezzah? Tapi yg nervousnya I. sbb photog berebut -rebut. Ceit! perasan juga ini budak..
betullah!dah tu diorg dh tunggu lama, sampai naik bosan dh.

So, aku pun telah di kidnap oleh sekumpulan photographer yg sgt2 best, sporting & happening!memula tu I mcm shy2 cat tp bila dh panas bontot,mulalah tunjuk taring..ada aku kisah?hahaha..

okay!dah! stop chit chatting! kasik up gambar!



photos by: Koisee man



photos by Yarn theartsoul



photos by see serak

last but not least, photos from Roy Terachi




nak tgk lebih2, leh view kat FB I ok.. ada 2,3 org photog lagi yg sempat snap gmbr aku masa nk last2 tu..nak dekat sunset..cantik gak..

photos by Abang Helmy Abang Razak



or bole tgk kat blog Roy terachi <- klik sini gmbr2 yg dia shoot.

oh!sebelum terlupa..kasi up gmbr bersama Alya Syaqiera. akhirnya, berkesempatan jugak snap2 dgn Alya tapi tak bnyklah..

Miss Alya Syaqiera, I suka dia =)

oh!kebetulan haritu birthday Alya..Ainnur dan Niz buat surprise celebration untuk cikgu Alya ni..mesti terharu kan??kalau aku berada di tempat Alya pun pasti aku terharu jugak.

overall, saya sgt2 berpuas hati dan sgt gumbira after this event. tapi minta maaf jugalah pada photog2 sekalian, if Idon't deliver. Saya budak baru belajar, jadi salah silap tlg tunjukkan..mujur ada Roy Terachi sbg 'pose choreographer' I for that day..lain kali ajar lagi yer, Roy..looking forward =)

nota kaki: that day, photog byk request I suh senyum..Fiefa senyum fiefa..senyum..ceria sket..takpe tunjuk gigi, cantik je..tp bila diorg upload gmbr, takde pun gmbr I tayang gigi...
heh!nmpk sgt I fail senyum k!hahaha..

3 comments:

nur ikhyar dee said...

teringin nak dressing macam u,tapi tak reti...huhuhu

i like ur style!

fiefamohdali said...

nur ikhya dee: apalah sgt dressing cmni..kat luar tu lagi bnyk dressing2 yg stylo mylo.. =)

c-serak said...

ade blog upenyee..haha xD

LinkWithin

Related Posts with Thumbnails