gy

let's get connected

Sunday, February 19, 2012

Butik Mama: Next Top Model

Pernahkah anda mendengar tentang Butik Mama?
Pernah?
Cantikkan koleksi pakaian-pakaian Butik Mama
Sangat sopan, selesa dan sesuai untuk wanita masa kini.
Kalau tak silap saya,butik Mama antara online boutique pertama yang saya Search & Found
Dan sehingga ke hari ini saya masih mengikuti perkembangan Butik Mama.

Perniagaan butik Mama pun dah semakin berkembang. 
Semakin banyak outlet -outlet baru yang di buka. 
Sesiapa sahaja boleh turut serta menjadi rakan niaga butik Mama.
Berminat nak menyertai Butik Mama?

Layari sahaja laman rasmi Face book Butik Mama.

Ataupun laman rasmi Butik Mama
http://www.butikmama.com.my/

Dan anda dah boleh shopping koleksi Butik Mama! =)

dan alang - alang tu, apa kata tolong saya sikit..

Butik Mama mencari 'Next Top Model' untuk koleksi Butik Mama.
Dan Alhamdulillah, saya telah di 'shortlisted' kan..
tapi saya perlukan sedikit bantuan anda..

Untuk Mengundi saya agar saya dapat menjadi sebahagian dari keluarga Model Butik Mama.
senang sahaja..hanya perlu like gambar saya sahaja..

terkeliru mana satu?
hmm..
yang inilah..


Pertolongan anda amatlah saya hargai dan didahulukan dengan ucapan terima kasih..
Semoga saya tersenarai dalam Top 3. 

Thanks & lots of love!

1 comment:

iEnA eLiEnA said...

Blogwalking here...
cik iena follow your blog..
follow my blog juga ye(^_~)
www.ienaeliena.com

LinkWithin

Related Posts with Thumbnails